Bamsefar

Bamsefar

lördag 24 april 2010

Lugnet före stormen

ja det är dom sista skälvande timmar paradisfia har i lugnet för snart kommer gubben hem och för tillfället har han icke att göra i paradiset...önskar jag hade ett trollspö så jag kunde trolla bort han till en öde ö, fan att inte lottoraden kunde gå in så paradisfia kunde släntra av in på banken på måndag och köpa ut han ur paradiset...det skulle vara nå det! Å sen be han hoppa så långta han orka.

Har kommit på att särbo det skulle va nå för paradisfia det men skulle inte åka på besök ofta, kanske ett par gånger per år! Sen har paradisfia en annan tanke oxå det skulle vara att gå i kloster tänk vilket underbart liv...gå där i en långsärk som är svart å stor så man kan bulla i sig utan att det stramar i midjan å allt man äger äger man tillsammans med dom andra och sen har man en liten trädgård där man kan gå och peta i lugnan ro..det livet skulle passa paradisfia perfekt, skulle till och med kunna behålla min lilla blogg för paradiset måste ju vara väldigt nära ett kloster. Hmm blir värre med bamsefar men han kan ju vara klosterhund å lalla runt där å må gott.

nej nu ska väl paradisfia lalla i väg i säng å skynda sig sova så det blir en ny arbetsdag igen...för arbeta det är livet det.

1 kommentar:

  1. men fia det är kanske det man skulle göra... gå i kloster.. =)

    SvaraRadera