Bamsefar

Bamsefar

torsdag 22 april 2010

Städtant

ja det är vad paradisfia fått använda sin ledig dag till..sno å gno och tvätta men inte fan blir det någon bal på slottet för paradisfia inte...nej då i säng i tid och upp före tuppjäveln igen. Allt för kommunes små allmosor som ska räcka till allt paradisfia vill ha...å det är inte lite det! I dag åkte hönsfarmen ut och in kom det tunna sommartäcket så paradisfia slipper ligga å svettas sparka runt och vrida och vända sin stela kropp. Å nu har paradisfia sängen ensam i flera nätter ingen gubbe att slåss om plats med...å ingen att bråka med tv kanaler med heller men nu är det väl inget det okända eller hemsökta hus, men är ju älskade lilla gull kalle på lördag så då får paradisfia gasa på som satan hem efter jobbet så hinna rösta minst 20 gånger på kalle...det är allt en riktig körledare å en riktig kör annat än det som representerade Dalarna sist det begav sig ja körledaren var det inget fel på men var i helvete hade han plockat i hop sin kör????????
Tror det var bottenskrapet av allt elände jag sett...huu inte en gång paradisfia kunde sitta å titta på det skämdes som en sate när det var dags.... Nej HEJA Kalle!!!

Å så tror jag att det är nå fel på medlet jag köpte som skulle vara så bra att ha på gräsmattan mossan skulle kvävas å gräset bli så grönt men här så är det mossan som blivit grön och skön..
ja det är riktigt härlig att sätta fötterna på men gräset är brunt å tråkigt så jag tror det har kvävts, men paradisfia gjorde precis som det stod på påsen så det kansek ska vara så då...ja annars så får paradisfia ta fram telefonen och ringa för klaga det är nå paradisfia är väldigt bra på...

Ja inte händer det speciellt mycket i paradiset inte är precis inget anna anka liv här inte...
men det kommer nya dagar och nya äventyr :)

2 kommentarer:

  1. men guuud vilket fint hus fia bor i.. det måste allt vara paradiset det.. berta kommer då å bli så avundsjuk om hon hälsar på där =)

    SvaraRadera
  2. Ja men det finns fan en jävla orm i paradiset
    skulle sitta fint med en lottovinst nu

    SvaraRadera