Bamsefar

Bamsefar

tisdag 24 november 2009

Kväll igen

så fort går en ledig dag! men har fått lite gjort idag, har förberett inför advent med att sätta upp ljusslingan ute men inte tänt den än, måste hålla på traditionerna och inte fuska iväg och tända upp än....sen har jag fyllt på mat till dom små vännerna fåglarna som äter värre än en häst!

Har planerat en liten utlandsresa idag, så den 7 december bär det av utrikes med paradisfia och gubben och klumpeduns får oxå följa...ja nu ska vi ju inte långväga utan en resa till grannlandet Norge och hälsa på Milla och Jimmy och barnbarnen...å paradisfia är hemkär så vill helst hem till paradissängen på kvällen., är ingen globetrotter jag inte utan en liten hemma gumma som trivs bäst i hemmets lugna vrå, och helst nu inför julen som paradisfia tycker så mycket om, Nu ska här pyntas och donas med tomtar och ljus. Å så ska det göras små klappar att lägga under granen ifall det visar sig några tindrande barnaögon när julaftonskvällen nalkas och tomtefar klappar på dörren och frågar...finns här några snälla barn?? Kan bli klurigt för vissa i detta tomtebo att svara ärligt och sanningsfullt på det...men tomten har nog både sett och hört så om det blir någon klapp det får visa sig på julaftonskvällen :) kan tänka mig att det kan bli magert!

Tänk på söndag är det första advent...så nu kan paradisfia inhandla sig en flaska glögg och njuta av på lördagkväll..sen på söndag ska man ut och titta på julskyltning.Åhh va roligt det ska bli!
Trodde jag skulle kunna visa mitt tomtejobb här ute ikväll men har tydligen lagt sladden till kameran på ett väldigt bra ställe :)

1 kommentar:

  1. Men nu trodde Berta för en sekund att fia skulle flyga iväng till nåt land långt bort =) Göm nu den där glöggflaskan ordentligt så spöket inte hinner dricka ur den före fia. o så tar fia o letar på sladden..!! =)

    SvaraRadera