Bamsefar

Bamsefar

tisdag 24 november 2009

Länge sedan

ja det var det verkligen sen paradisfia skrev några krokiga rader i sin blogg! Men livet har inte haft en liten stund över för detta för nu har paradisgården äntligen blivit beboerlig....så nu sitter paradisfia mitt ute i skogen i kolmörkret å eldar i vedspisen och tycker livet är väldigt härligt :))
ja nu är det väl så att det finns el och lyse även här för annars vore det nattedags redan innan man hunnit hem från jobbet...men inga gatlampor finns det å en liten grusväg ner har paradisfia så när bamsefar nu ska ut på kisserunda efter mörkrets inbrott så är det ficklampa som gäller.....

Å sakta men säkert börjar nu julen närma sig å paradisfia och bamsefar har hämtat mossa och kottar i skogen å sen har paradisfia gjort ett liten tomte landskap som jag nu väntar ska få lite snö, men se det får nog tomtarna se sig i stjärnorna efter för är ju fan rena våren ute...tvi!
Nu ska paradisfia pyssla vidare men ska försöka hinna skriva någon rad till innan Johan blund kommer och strör sovgruset i ögonen

2 kommentarer:

  1. jamen har fia hamnat i skogen nu =) har hon blivit en liten ensling.. Berta måste allt komma o se på paradiset nån gång.

    SvaraRadera
  2. Ja välkommen berta det ser paradisfia fram emot det ska bli roligt:)

    SvaraRadera