Bamsefar

Bamsefar

måndag 31 maj 2010

Semester

ja här ligger nu paradisfia med datan på fläsket och bara njuter av tystnaden och friden i paradiset å bamsefar ligger på hallen och sover så gott....gubben har åkt på semester en vecka till Norge...nej paradisfia blev inte tillfrågad om att följa det var bara när gubben var nykär han fråga det nu tar han väl förgivet att paradisfia ska vara hemma på farmen och dona med alla sysslor...men se där har gubben fel för paradisfia och bamsefar ska bara göra sånt dom tycker om.
Tror fan på det där med att vara särbo vore livets melodi tänk att bara träffas när man vill och känner för det å slippa vardagslivet med någon som kan vara grinsur som ättika...å inget tjat om nå utan ljuvlig tystnad och man kan ligga å päsa som en gris i hela sängen utan nå jävla snarkljud mmm tål allt att tänka på det, en lottovinst skulle sitta som handen i handsken det.

Så denna vecka ska paradisfia måla klart sina möbler och på onsdag kväll blir det auktion å torsdag ska fia pyssla med sin trädgård ja sen är snart vecka slut å man ska stå på trappen å smila och önska välkommen hem :) (gisses gjorde paradisfia det så kom väl vitrockarna ) men det kunde bli en upplevelse över det vanliga !
Vecka 29 blir det semester igen då infaller fiskevecka nr 2..å då jävlar i havet har paradisfia fått semester så då är det friska vindar å bamsefar å paradisfia ska roa sig igen...kanske tar bilen och gör oss en semestertripp på okända revir...man vet aldrig paradisfia kan få sådana infall å då bär det av.

Men nu ska det bära av till John blund en sväng paradisfia behöver sina skönhetstimmar för allas trevnad.....

1 kommentar:

  1. haha =) men har du så skönt nu igen fia.. det vore roligt att se fia stå på trappan o smila o önska välkommen hem.. =) stå där med stekpannan klar att steka på fisken =)

    SvaraRadera