Bamsefar

Bamsefar

måndag 28 september 2009

bamsefar

har varit och tagit ett nätt litet blodprov i dag för den lilla nätta summan av 1100 kr.....riktiga blodsugare!!! Men men huvudsaken att han blir att må bra igen. Resten av kvällen har paradisfia ängnat till att slipa och maskera inför morgondagens målning....

Under veckan har paradisfia varit på resa till Dalarna :) å det var allt skönt att få andas riktig dalaluft igen, på torsdagen var paradisfia på föräldramöte i tomteriket där skrotnisse går på skola och skolan verkade vara väldigt bra å det känns ju skönt att veta att dom håller koll på skrotnisse på dagarna...men mammas hjärta hoppa högt när jag såg att det i verkstaden var stora bilar upphissade i taket å tänk därunder ska lille skrotnisse vara!!!! Gud hjälpe han.

Å så firade vi ju pokergöte som fyllde 19år på tordagen...firade både torsdag och fredag med mat och tårta, tog oss en sväng på höstmarknad i Orsa men det var då fan en dålig liten sketen marknad det...kan då inte ens vara värt att sätta ut annons i tidningen! men men i orsa är dom snåla så det är väl inga knallar som vill åka dit kan man tänka :)
Åt pizza i Mora och roade oss där i flera timmar, sen bar det av hem till dalen igen och fika hos syster yster....sen var det dags för det svåra uppbrottet för paradisfia och att ta färväl av sina smågossar igen och styra lilla bilen mot paradiset igen....å hem och jobba helg och måndag innan det äntligen är paradiafias tur att få vara ledig en hel lång härlig underbar dag!!!!

1 kommentar:

  1. så fia ska va ledig i morgon, när Berta ska upp med tuppjäveln =)

    SvaraRadera