Bamsefar

Bamsefar

onsdag 16 september 2009

Ond bråd död

inträffade för en liten stund sedan här i paradiset, paradisfias älskade snabeldrake bara hostade till och gav upp sin sista suck på mattan i sovrummet å där ligger han nu å paradisfia har försökt med alla tänkbara upplivningsförsök men inte en enda liten livsgnista finns kvar i kraken...men än har inte paradisfia gett upp hoppet om sin lilla kamrat utan sitter här i soffan som han nyss arbetade sig igenom och klurar ut nya sätt att få liv i han...ska snart ge mig in på att obdusera han och se ifall jag kan få igång hans slitna hjärta igen, vi har haft så många fina stunder tillsammans i jakten på dom stora dammtussarna och skräpet som han så ivrigt tuggade in i snabeln....usch är nästan så paradisfia blir rörd när jag tänker på allt han fått utstå under sitt liv..troget väntande på att någon skulle dra runt han över golven. Han har bott både i hus och lägenhet och flyttat runt och fått följa med utan att protestera det minsta lilla...å alla gånger han dammsugit bamsefar som älskat den lilla snabeldraken...men nu är allt över och slut och paradisfia lär få lov att ge sig ut i snabeldraks djungeln och leta sig en ny kamrat på vida färden.

Ja så blev denna dagen kväll och sorgens dimmor lägger sina svarta vingar runt paradisgården ikväll hjälper inte jävla fönsterbelysningar inte....

1 kommentar:

  1. Den stackarn tyade väl inte med ett nytt paradis o såg det säkrast att lämna in innan det blev flyttdags igen =) Fia måsta kanske sjukskriva sig en stund nu medans hon har sorg.

    SvaraRadera