Bamsefar

Bamsefar

söndag 20 september 2009

Middag


på herregården i Sunne blev det för paradisfia och gubben idag, å gud så gott att bara få sätta sig till bords och bli uppassad. Vita hård manglade linnedukar och levande ljus å fina blommor på bordet sen kommer maten in på bordet å då var det bara att lassa i sig allt man bara orkade.

Å efter det så fick man gå en trappa upp å där serverades kaffe och tårta! Å allt betalade lilla svärfar han är allt en riktig gogubbe...det var deras 40åriga bröllopsdag! Å inte fick vi bjuda dom inte nej minsann det skulle allt dom bjuda på. Så nu sitter paradisfia hemma i soffan å är mätt som en plätt men lyckas ändå peta i mig lite godis som gubben köpte på vägen hem!
Lite smolk i bägaren är det allt ändå i paradiset idag för nu har det försvunnit två flaskor vin för paradisfia, jag fick 1 flaska med hjortronvin med gubben när jag fyllde år och en med svärfar i sommras som vi skulle spara tills vi skulle fira att vi flyttat till den nya paradisgården! Antingen är paradisfia uppe på nätterna i sömn och skvimplar vin eller oxå är det hemsökta hus igen och spöket som förser sig med alkoholhaltiga drycker.....usch tänka att det inte ska kunna gå att få ha något i fred.

1 kommentar: